Young&Fair

Flyer Fair fashion festival

Over: Voor de vrijwilligersfunctie DTPer bij Young&Fair is mijn taak om de opmaak van posters, flyers en andere promotiemateriaal te verzorgen. Dit allemaal binnen de huisstijl van de organisatie (zie links).Voor een jaarlijks evenement: 'Fair Fashion Festival' heb ik de flyer ontworpen.

 

Het ontwerp: Om een speelse twist te brengen aan de sfeer van de flyer heb ik handgetekende illustraties toegevoegd. Op de tas van het meisje staat 'Friends not fur' een bekende quote bij de duurzame doelgroep om hen aan te spreken. Op de achterkant van de flyer waait haar jurk uit naar een tekstvlak met informatie over de sponsoren. 

Opdrachtgever: https://youngandfair.nl/

Gegeven huisstijl

FruitpunchAI

Gevelbanier

Over: Bij vrijwilligersorganisatie FruitpunchAI heb ik de functie Visual designer. Onderdeel daarvan is DTP (het maken van grafisch werk binnen de bestaande huisstijl van FruitpunchAI) Ter promotie wilde de organisatie nieuwe gevelbanniers laten ontwerpen.

 

Het ontwerp: Omdat het van een verre afstand leesbaar moet zijn, staat er niet veel informatie op. Alleen de essentiele elementen: het logo de naam en de 3 kernprincipes die FruitpunchAI verzorgt: Community, Competition en Education. Het opvallende fruitpatroon heb ik bij deze banier wat subtieler in de achtergrond terug laten komen.

Opdrachtgever: https://fruitpunch.ai/

Banner AI Esports

Over: Voor de online AI wedstrijd die FruitpunchAI organiseert, zochten ze een ontwerp voor de online promotie. Deze heb ik gemaakt door middel van een paar aangeleverde bouwstukken (zie links) dit zijn voorbeelden van de personages uit een game opgebouwd door AI coding.

 

Het ontwerp: Om op de inhoud van de wedstrijd in te spelen, heb ik een game-achtige stijl aangehouden. Zie ook de pipboy in de voorgrond die ik heb toegevoegd om te refereren naar de deelnemers van de wedstrijd.

Opdrachtgever: https://fruitpunch.ai/

GoalsGroup B.V. 

Banner app ontwikkeling

Over: Giel eigenaar van GoalsGroup B.V. stond op het punt een nieuwe dienst lanceren waarbij hij Productiviteit apps ontwikkeld voor bedrijven. Het enige wat hij nog nodig had was een banner. Deze zou uitleggen wat de app voor bedrijven kon betekenen en een sfeerbeeld weergeven van zijn bedrijf. Binnen zijn huisstijl (zie rechts) heb ik een paar schetsen gemaakt. Hierbij keek ik voornamelijk naar de tone of voice zoals bij deze opdracht 
 

Het ontwerp: Voor schets 1 had ik voor een tone of voice gekozen die contrasterend was zie: "Telefoon tijdens werk ? Goed idee!" Voor schets 2 een belovende tone of voice "Efficientere werknemers? Betere resultaten? Verhogen van werkplezier?" En schets 3 een vragende tone of voice die de keuze bij de lezer neerlegt "Wil jij het duiveltje op de schouder van jou en je werknemers aanpakken?"
Uiteindelijk heeft Giel voor schets 3 gekozen en heb ik deze verder uitgewerkt tot een geslaagd ontwerp.

Opdrachtgever:http://www.pleasepush.me/