Opmaak uitnoding
Viering van de liefde

Over: 

Om de liefde te verzegelen hebben Rik en Marie een bijeenkomst na het trouwen georganiseerd, om de liefde te vieren op een laagdrempeligere manier dan een gebruikelijke bruiloft. Ik heb daarvoor deze uitnodiging mogen ontwerpen.
Zoals bij iedere opdracht zijn we gestart met een briefing waarbij ik een goed beeld heb gekregen van hun wensen. Ze deelden met mij hoe hun bruiloft eruit zou komen te zien met Pinterest borden en foto's van de locatie zodat ik een goede impressie kreeg van de sfeer.

 

Hun wens voor de uitnodiging was een een speelse uitstraling, over het algemeen wat laagdrempeliger dan de standaard trouwkaarten. Minimaal gebruik van wit, geen sierletters en het bourgondische en landelijke van de locatie toepassen. Maar uiteraard wel netjes afgewerkt!

Het ontwerp:

Ik heb voor hen, zoals bij iedere opdracht drie schetsen voorgelegd. (zie afbeelding 2,3 en 4)
Bij 1 heb ik me vooral gefocust op de locatie en een wat meer officielere insteek genomen. Zie de trouwkleding en de pose van het koppel.
Bij schets 2, heb ik een ontwerp gemaakt dat wat persoonlijker oogt, met in plaats van het silhouette van het koppel, een portrettekening van hen samen.  
Bij schets 3 richtte ik me meer op de sfeer dat de ceremonie zou gaan uitralen en stijl van de decoraties. Dit heb ik gedaan door het toepassen van een speelse knipstijl en het terug laten komen van het rustieke kraftpapier op de achtergrond.

 

Datum: December 2019

Programma's: Adobe Illustrator, Adobe Indesign

Catagorie: Kaartontwerp, Opmaak uitnodiging