Handlettering logo's
Logo Zombielane

Over: 

Tijdens de projecturen op school voeren we iedere periode andere opdrachten uit. Het scenario dat ons deze keer voorgelegd werd, was het verzinnen van een concept voor een evenement in Eindhoven en het ontwerpen van de branding daarvoor. Mijn concept was Zombielane: Een straat vol met acteurs verkleed als zombies om bezoekers te laten ervaren hoe het voelt om je te bevinden in de wereld uit de bekende blockbusters.

 

Het ontwerp:

Het oogje in de O staat voor het oog van de zombie, en de M ernaast ontwijkt het oog. Dit refereert naar de reactie van de bezoeker wanneer deze onder ogen komt met een zombie. Zie hierboven het handlettering proces, van papier naar digitaal.

Opdrachtgever: Schoolopdracht

Over: 

Voor mijn op illustratie gerichte onderneming (voorheen Pathalo) heb ik dit logo ontworpen. Later is de naam veranderd en is dit logo niet meer in gebruik. Ik ben alsnog tevreden met het eindresultaat, dit is een van de eerste logo's geweest waarbij ik de handlettering techniek heb toegepast. Nu is handlettering mijn favoriete techniek voor het ontwerpen van logo's geworden.

 

Het ontwerp:

Pathalo is de naam van een blauwtint (pathalo blauw). Deze kleur is te zien in de op papier geschilderde achtergrond van het logo. Het doel van het logo was om het ambachtelijke en schilderachtige over te brengen. 

Opdrachtgever: Eigen opdracht

Logo Pathalo
Logo My Aura

Over: 

Tijdens de projecturen op school voeren we iedere periode andere opdrachten uit. Het scenario dat ons deze keervoorgelegd werd was het verzinnen van een concept voor een evenement in Eindhoven en het ontwerpen van de branding daarvoor. Mijn concept was My Aura: Een paar tenten in het midden van het centrum met Aura lezende camera's. Zo kunnen bezoekers hun Aura laten lezen en daar meer over te weten komen.

 

Het ontwerp:

De wimpertjes op de A geven karakter aan het logo. De A refereert naar het oog van de camera. De kleur magenta staat voor spiritualiteit.

 

Opdrachtgever: Schoolopdracht

Over: 

Het logo van mijn studio.

Het ontwerp:

De letters zijn geverfd op papier, later ingescand en bewerkt digitaal. Dit heb ik gedaan door middel van vingerverven omdat ik het liefste met mijn handen werk op de traditionele wijze, met papier en tastbare materialen. 

Opdrachtgever: Eigen opdracht

Logo BOES Branding
Logo Jolein Coaching

Over: 

Een logontwerp voor een coach.

Het ontwerp:

De letters zijn geschreven op papier, de verfspetters zijn digitaal toegevoegd.

Lees meer

Opdrachtgever: Jolein Coaching