Studio fotografie 

Promotie Zombielane

Over: 

Tijdens de projecturen op school voeren we iedere periode andere opdrachten uit. Het scenario dat ons deze keer voorgelegd werd, was het verzinnen van een concept voor een evenement in Eindhoven en het ontwerpen van de branding daarvoor. Mijn concept was Zombielane: Een straat vol met acteurs verkleed als zombies om bezoekers te laten ervaren hoe het voelt om je te bevinden in de wereld uit de bekende blockbusters.

 

Het ontwerp:

In de fotostudio heb ik meerdere foto's genomen met model Hayden. Hem heb ik eerst opgemaakt tot zombie door middel van schmink, wc papier, lijm en nepbloed (zie transformatie in de tweede foto) Daarna heb ik met verschillende belichtingen foto's van hem genomen. Uiteindelijk heb ik twee foto's samengevoegd tot een nieuwe pose (zie derde foto) Nadat ik dat heb gedaan heb ik enkele nabewerkingen gedaan en een muur voor de zombie geplaatst. Zie hier het ontwerpproces van het logo

Opdrachtgever: Schoolopdracht

Fotomanipulatie 

Promotie Hack the Planet

Over: 

Hack the Planet is een evenement georganiseerd door FruitPunchAI als aankondiging van ASAP

Beiden evenementen draaien rondom het thema: Wat kan Artificele intelligentie voor een oplossingen bieden voor de staat van onze planeet?

Het ontwerp:

In het ontwerp van de poster van ASAP (zie rechts) Is een aardbol gebruikt om het idee te wekken dat je van buitenaf op de aarde neerkijkt en beseft hoeveel schade het heeft opgelopen. Om hierop in te gaan bij de banner voor Hack the Planet, heb ik een foto van een astronaut gebruikt. Door middel van fotomanipulatie heb een toetsenbord en muis toegevoegd aan de astronaut om te refereren naar de deelnemers aan ASAP. Oftewel de AI heroes zoals in de titel vermeldt staat. 

Opdrachtgever: https://fruitpunch.ai/